دیجی نایس
ارسال از 2 روزکاری آینده
شناسه محصول: DN-P1393

گردنبند طلا 18 عیار طرح محدثه Mohadeseh (کد DN-P1393)

ضمانت اصالت
7 روز گارانتی بازگشت وجه
- +

خلاصه

گردنبند محدثه Mohadeseh ، به دلیل طراحی ظریف و منحصر به فردی که دارد مورد توجه اکثر افراد به خصوص جوان ترها قرار می گیرد. پلاک طلای محدثه Mohadeseh با توجه به وزن آن، در ابعاد 1.5 تا 3 سانتی متر ساخته می شود. برای انتخاب وزن مورد نظر خود، می توانید بر روی منوی کنار تصویر که به نام وزن پلاک وجود دارد، کلیک کنید و از بین گزینه های موجود در منو، مقدار دلخواه خود را انتخاب کنید. که با تغییر وزن، قیمت آن نیز تغییر پیدا می کند.

توضیحات

اگر در رابطه با خرید طلا طرح محدثه Mohadeseh از فروشگاه اینترنتی دیجی نایس پرسشی دارید، می توانید با کلیک بر روی قسمت پاسخ به پرسش های متداول، پاسخ سوالات خود را دریافت کنید.

نحوه ی ارسال دیجی نایس

گردنبند طلا 18 عیار طرح محدثه Mohadeseh به سراسر کشور از طریق پست پیشتاز ارسال می شود. همراه طلا فاکتور خرید نیز ارسال می شود.

توضیحات تکمیلی

مناسب برای

کودکان, آقایان, بانوان

ابعاد تقریبی پلاک

2 سانتی متر

نوع پلاک

یک تکه

سنگ

ندارد

نگین

ندارد

توضیحات پلاک

زنجیر ندارد، دارای بسته بندی شیک و زیبا مناسب هدیه, ضد حساسیت

دیدگاهها

درمورد این محصول دیدگاه درج کنید.

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.